4 piese alternative pentru colanti

Parerea clientilor

Dintr-un motiv sau altul, trendul colantilor a continuat sa ia amploare in cadrul comunitatii fashion, iar finalul nu se intrevede prea curand. Chiar daca moda dedicata atletismului evolueaza, colantii sunt acea piesa vestimentara la care nimeni nu pare dispus sa renunte – cu exceptia francezilor. Curiosi de fenomenul descris anterior, am vrut sa aflam daca acest stil confortabil de pantaloni este la fel de popular in randul celor mai stilate femei pe care le cunoastem -parizienele- ca in cazul britanicelor si al americanelor.

Dupa ce am intrebat patru franceze stilate cateva intrebari generale cu privire la preferintele lor personale in materie de colanti, un lucru a fost cert: francezele nu poarta colanti inafara antrenamentelor la sala. Cu atat de multe optiuni alternative de pantaloni valabile in ziua de astazi, femeile urmatoare nu-si irosesc timpul cu un trend pe care il asociaza cu prostul gust si o lipsa a elegantei – cuvintele lor, nu ale noastre.

KENZA SADOUN – EL GLAOUI 

,,In locul colantilor, daca vreau sa ma simt confortabil, port pantaloni de trening (sunt mai fashion). Colantii nu mi se par eleganti, insa ii port zilnic la sala.”

SARAH NAIT

,,Nu pot vorbi in numele tuturor femeilor franceze, dar presupun ca in Franta, colantii sunt inca sinonimi ai prostului gust. Granita dintre imbracamintea sport si vestimentatia casual este foarte bine definita. Daca vreau sa port ceva mulat, optez de regula pentru pantaloni de piele sau jeansi skinny. Iar daca ma aflu in cautarea unei piese confortabile,  apelez la pantaloni din tricotaj sau pantaloni supradimensionati. Aleg sa nu port colanti pentru ca inca ii privesc drept haine de antrenament. Atunci cand vine vorba de moda, sunt un pic conservatoare; nu prea fac saltul catre noi trenduri.”

TYPHAINE AUGUSTO 

,,Femeile franceze au inca aceasta conceptie conform careia colantii sunt dedicati strict activitatilor sportive. In loc, port jeansi sau pantaloni carrot  – orice altceva inafara de colanti. Aleg sa nu-i port cu precadere pentru ca ma simt de parca as purta doar dres. Detin una sau doua perechi, dar ii port strict prin casa.”

TOKYOBANHBAO

,,Aleg sa nu port colanti deoarece consider ca i-am purtat prea mult cu ani in urma (cu rochii!), si acum nu suport sa-i port decat la sala. Prefer culottes sau jeansi boyfriend daca vreau ceva confortabil.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *