Pasi spre identificarea stilului personal

Pasi spre identificarea stilului personal
5 - 1 voturi

,,Stilul personal” este una din acele fraze de moda intalnite la tot pasul, dar care este definitia sa exacta? Ideea de a-ti descoperi stilul personal se afla adesea plasata in relatie cu stilul celebritatilor iconice. Cu toate ca a da click pe mii de poze cu Blake Lively are meritele proprii, a cultiva un look care va functiona de-a lungul anilor in detrimentul actiunii de a te imbraca ca altcineva, va fi intotdeauna optiunea mai fericita.

Fie ca iti doresti o revizuire totala a stilului, fie ca tinzi spre o schimbare mai redusa, se remarca o serie de pasi simpli care te pot face sa-ti placa privelistea care te impina in fiecare dimineata la deschiderea dulapul. Mai intai, este necesar sa-ti intelegi forma corpului si cum sa te imbraci in conformitate cu ea; apoi poti incepe sa identifici piesele care te fac increzatoare.

INVESTESTE IN PIESE PE CARE STII CA LE VEI REPURTA

Stilul personal de succes este unul pe care-l vei iubi ani la rand, asa ca atentia ta trebuie sa fie indreptata catre piesele pe care le venerezi. Unul dintre trucurile benefice consta in rezervarea unui raft separat care sa contina toate piesele vestimentare purtate pe durata unei luni – vei remarca astfel gama de piese la care apelezi constant. De pilda, Sarah Harris de la Vogue-ul britanic detine 80 de pereche de jeansi pe care le poarta prin rotatie aproape zilnic.

IDENTIFICA PIESELE CARE NU TE ATRAG NICIODATA

In actiunea de a-ti edita dulapul, atentia trebuie distribuita in mod egal catre piesele care nu contribuie la starea ta de bine. Este de la sine inteles ca strict fiindca toti bloggeri care iti vin in minte poarta un anumit articol vestimentar nu inseamna automat ca trebuie sa le calci pe urme.

GASESTE CULORILE CARE TI SE POTRIVESC

Precum identificarea croielii prielnice, cea a culorilor joaca un rol esential. Citeste sfaturile expertilor si culorile care se potrivesc nuantelor de piele, si testeaza diferite tonuri care nu te fac sa arati spalacit. Totodata, un ruj puternic faciliteaza purtarea a numeroase nuante.

REALIZEAZA UN AUDIT AL GARDEROBEI TALE 

Succesul in materie de vestimentatie consta in detinerea unui dulap eficient si organizat. Conform expertilor, atunci cand creezi un dulap compact, ar trebui sa te rezumi la maximum 50 de piese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *